Λάβε μέρος στις δράσεις και τις καμπάνιες ευαισθητοποίησης των Οικογενειών Ουράνιο Τόξο!


Λάβε μέρος στις καμπάνιες ευαισθητοποίησης των Οικογενειών Ουράνιο Τόξο, που έχουν ως στόχο να ακουστούν και να γίνουν κατανοητές οι διακρίσεις που υφίστανται οι οικογένειες με ΛΟΑΤΚΙ+ γονείς, και να εξασφαλίσουμε ίσα δικαιώματα για τα παιδιά μας.
Δες εδώ τους τρόπους που μπορείς να συνεισφέρεις είτε είσαι ΛΟΑΤΚΙ+ γονέας, είτε θέλεις να γίνεις γονέας, είτε είσαι σύμμαχος στον αγώνα μας.

Η συμμετοχή σου είναι πολύτιμη!

1) Συμμετοχή σε σποτάκι-τηλεοπτική καμπάνια: Είσαι ΛΟΑΤΚΙ+ άτομο που είναι γονέας ή θέλει να γίνει γονέας; Είσαι μέλος οικογένειας όπου υπάρχει ΛΟΑΤΚΙ+ άτομο γονέας (γιαγιά, παππούς, αδέλφια κ.ά.), έχεις στο στενό φιλικό σου περιβάλλον ΛΟΑΤΚΙ+ γονείς; Μοιράσου την εμπειρία σου σε σχετικό βίντεο.
Λήξη συμμετοχών 25 Δεκεμβρίου 2023

2) Συμμετοχή σε ηχητικό ντοκουμέντο (podcast): «Τα παιδιά μας μιλάνε για τις οικογένειές τους»: Podcast με ηχογραφημένα τα λόγια παιδιών που μεγαλώνουν με ΛΟΑΤΚΙ+ γονείς.
Λήξη συμμετοχών 20 Νοεμβρίου 2023

3) Συμμετοχή σε εικαστικό δρώμενο με οικογενειακά πορτρέτα: Μοιράσου μια φωτογραφία/ οικογενειακό πορτρέτο με την ομάδα σχεδιασμού για να το ζωγραφίσει ο εικαστικός Δημήτρης Αστερίου και να γίνει μέρος του δρώμενου για την αορατότητα του δεύτερου γονέα στις οικογένειές μας.
Λήξη συμμετοχών 15 Δεκεμβρίου 2023

4) Συμμετοχή στην αποστολή επιστολών μέσω email προς βουλευτές: Διεκδίκησε ισότητα στέλνοντας επιστολή στην κυβέρνηση και σε εκείνες τις κοινοβουλευτικές ομάδες της Βουλής που θεωρούμε ότι μπορούν να «ακούσουν». Οι επιστολές θα κοινοποιηθούν επίσης σε ψηφιακή μορφή σε ΜΜΕ και σε προφίλ χρηστών με πολλούς ακολούθους, και σε έντυπη μορφή σε χώρους με μεγάλη επισκεψιμότητα (θέατρα, γκαλερί κ.λπ.)

5) Συμμετοχή στην ομάδα Γραμματειακής Υποστήριξης-Οργανωτικό: Βοήθησέ μας με τον μεγάλο όγκο γραφειοκρατικής δουλειάς και τον οργανωτικό σχεδιασμό.

Για περισσότερες πληροφορίες συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί ή εποικοινώνησε μαζί μας στο RainbowFamiliesCampaings@gmail.com

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής κι επίλεξε τις δράσεις στις οποίες θα ήθελες να συμμετάσχεις.

Τα πεδία με το αστεράκι είναι υποχρεωτικά.

*Όνομα:
*Επώνυμο:
*Ηλικία:
*E-mail:
Τηλέφωνο: (προαιρετικό)
Δράσεις στις οποίες επιθυμεί να συμμετάσχει  
Συμμετοχή σε σποτάκι-τηλεοπτική καμπάνια
Συμμετοχή σε ηχητικό ντοκουμέντο (podcast)
Συμμετοχή σε εικαστικό δρώμενο με οικογενειακά πορτρέτα
Συμμετοχή στην αποστολή επιστολών μέσω email προς βουλευτές
Συμμετοχή στην ομάδα Γραμματειακής Υποστήριξης-Οργανωτικό